Založ si blog

Nedá sa mi neodporučiť – stačí iba 6 minút denne

6-minute-to-successNedá mi neodporučiť úžasného človeka, ktorý sa motivácii a zlepšovaniu techniky myslenia venuje už dlhé roky. Pred dvoma mesiacmi som narazila na  úžasný program Boba Proctora –  6 minút k úspechu. Poviem Vám skrátka, na Slovensku niečo také určite nenájdete a nič podobné som nenašla ani na zahraničných stránkach. 

Keď sa nad tým zamyslím, ani sama neviem, ako som sa k tomuto programu dostala, ale akonáhle som začala žiť podľa jeho definícii, môj život sa začal obracať k pozitívnemu smeru. Začala som si všímať dobro, ktoré je všade prítomné a ktoré som predtým nevidela. Nechcem, aby to vyznelo ako klišé, ale je to fakt pravda. Nesnažím sa Vám nič predať, iba ukázať skvelú pomôcku k dosiahnutiu lepšieho života. Veď predsa človek má konať dobro, aby bol svet lepší.

 

Dôležitým faktorom je však ovládanie angličtiny, pretože jeho videá sú iba v angličtine.

 

article-1309328-0B079B74000005DC-163_468x286

O čo sa jedná? 

Ide o približne dvojminútové videá, kde Bob položí nejakú otázku, vysvetlí nejaký princíp alebo zadá úlohu, nad ktorou musí človek uvažovať zvyšných 6 minút. 

Čo obsahuje? 

Okrem priložených videí, súbor obsahuje aj bonusové materiály a pdf prepis otázok ku každej sekcii. Ja týmto programom žijem už dva mesiace a musím povedať, že v ňom určite budem pokračovať. Teším sa na každé ďalšie video, ktoré mi opäť dá niečo nové. 

 

Odporúčam, odporúčam a do tretice odporúčam…  Ako hovorí sám Bob, ak spôsob života, ktorým ste predtým žili Vám nepriniesol to, po čom ste túžili, tak prečo nevyskúšať jeho spôsob a uvidíte či nastane nejaká zmena.

 

Prikladám link, kde som si ZADARMO stiahla všetky jeho videá, bonusové materiály a pdf workbook. torrent: http://kickass.to/bob-proctor-six-minutes-to-success-t8551517.html

 

Prečo ho vyskúšať?

Pretože zaberie iba 6 minút denne, dodá potrebnú dávku motivácie, precvičíte si anj, je výstižný a bez zbytočných “omáčok”.

 

Už len dodám, pozrite si video každý deň, reálne zodpovedajte na otázky a vykonávajte úlohy, ktoré Vám Bob zadá. Človek je osoba, ktorá žije zo zvyku. Tak si z toho urobte menší rituál, ráno alebo večer si pozrite video a uvidíte, že príde zmena. Ak niekto začne ako ja, budem sa tešiť na ohlasy. Môžeme si vymeniť rôzne materiály, čo sa týka sebarozvoja. 

 

Love, B

Môj sen o africkom SAFARI

09.06.2014

Africké safari v Keňi V poslednej dobe mám neskutočnú túžbu vycestovať na Safari. Keďže som veľký milovník prírody nie je to až také prekvapivé. Robila som si menší prieskum a rozhodla som sa pre Keňu. Tak som nahromadila potrebné informácie o ktoré by som sa rada podelila. Najvhodnejší termín na vycestovanie je v období sucha (júl – október) [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 8111x
Priemerná čítanosť článkov: 4056x

Autor blogu

Kategórie

Archív